DBA

DBA

DBA, altså Den Blå Avis, er en fantastisk mulighed for at sælge sine varer, både for virksomheder og privatpersoner. Dog er det langt fra alle, der har videre god erfaring med at gøre dette. Det kræver nemlig, at man gør det rigtigt, hvis man vil sælge mere på DBA.

Her er vores 6 gode råd til at sælge mere på DBA.

1. Gode billeder

Noget af det vigtigste, når du sælger på DBA, er at tage nogle gode billeder! Undgå at billeder af varen helt for sig selv eller i et dårligt lys. Tager du et billede af varen helt for sig selv, så vil køberen have svært at forestille sig produktet i sit hjem. Mht. lyset, så er det bare altid vigtigt, hvis man vil præsentere noget ordentligt.

I stedet bør du bruge produktet i en sammenhæng, der giver mening, så man bedre kan forestille sig det i sit eget hjem. Herefter bør du tage billeder en dag, hvor lyset er godt. Alternativt kan du også flytte produktet nærmere et vindue.

2. Sælgende og ærlig tekst

Det er naturligvis også vigtigt at beskrive sit produkt ordentligt. Du skal naturligvis sælge varen så godt, som du nu kan. Beskriv, hvorfor man skal købe den, hvilken glæde den har givet dig, hvordan man kan bruge produktet osv.

Dog bør du også være ærlig om ting som alder, slid, brugsmærker, åbenlyse ulemper osv.

3. Vigtig-viden

Sælger du ting som møbler, så er det vigtigt at skrive målene ind i beskrivelsen. Folk kommer formentligt alligevel til at spørge om det, når de byder på din vare. Omvendt undgår du også scenarier, hvor en potentiel køber står af i sidste øjeblik, fordi varen er for stor, lille eller andet.

4. Tjek datoen

Det er en god ide at ligge produkterne op i starten af måneden. Dette skyldes noget så banalt, som at folk simpelthen har flere penge på lommen, når det lige har været lønningsdag, sammenlignet med sidst på måneden.

5. The price is right

Du er nødt til at være realistisk, når du prissætter dine varer. Folk forventer at få et anseeligt afslag i prisen, sammenlignet med den vejledende pris, når de køber et produkt, der er brugt. Dette er også tilfældet, hvis varen er i rigtig god stand. Vær realistisk, men undgå at sælg så billigt, at du har en dårlig fornemmelse i maven bagefter.

6. Det grå guld

Selvom noget er gammelt, mærket af årene og har flere vintre på samvittigheden end de fleste teenagere, så er det bestemt ikke noget, der behøver at blive smidt ud. Patina og vintage er nemlig blevet enormt moderne og eftertragtet.

Tak til Bevco
Der skal lyde et stort tak til Bevco, som via deres støtte har gjort denne artikel mulig. Bevco er en online forhandler af spiritus, heriblandt gin.

Fleresalg.dk
Et projekt af Nutimo
fleresalgdk@superamail.com
(+45) 71 99 50 54