Knapt-så-kold-Canvas

Knapt-så-kold-Canvas

Knapt-så-kold-Canvas. Har du hørt om det før? Hvis ikke du har, så er det ikke så mærkeligt endda. Det er nemlig et begreb, som vi helt selv har fundet på. Dog er det, som begrebet dækker over, ikke ligefrem noget, vi har fundet på selv.

Vi har tidligere skrevet om, hvordan man får mere succes med kolde Canvas opkald, der kan være en effektiv, men også meget svær, måde at skabe mere salg og omsætning på. En af de sværeste ting ved denne disciplin er, at man som udførende må affinde sig med, at man får tonsvis af afslag og negative reaktioner, når man ringer fuldstændig uanmeldt.

Er man ikke klar til de mange afslag og demotiverende reaktioner, så er der heldigvis en anden måde, hvorpå man kan lave en masse salgsrelaterede opkald, der ikke er fuldstændig kolde. De er nærmere lune.

Denne metode kræver dog, at man laver lidt forarbejde. Det tager derfor alt andet lige noget mere tid end helt kold canvas, til gengæld kan det være noget mere effektivt.

Knapt-så-kold-Canvas dækker over opkald, hvor man som sælger på forhånd ved, at den potentielle kunde er mere eller mindre interesseret i ens virksomhed eller produkter. Men hvordan finder man de virksomheder, der umiddelbart er interesserede i ens produkt eller ydelse?

En af måderne er at bruge en lead-genererings software, eksempelvis det program, der hedder Leadfeeder. Denne type software gør det muligt for dig at se, hvem der besøger din side, hvilke sider de besøger, hvilke organisationer de kommer fra, osv.

I praksis fungerer det sådan, at man får en notifikation, når en organisation eller virksomhed har besøgt din hjemmeside et par gange. Herefter kan du ringe op til virksomheden, og gøre dit salgsarbejde.

Når du gør det på denne måde, så er der alt andet langt større chance for, at den potentielle kunde er interesserede i din virksomhed. De fleste, der praktiserer denne form for salgsarbejde, oplever at have en langt højere succesrate, sammenlignet med helt kolde kald.

Hvad så, hvis du ingen besøgende får?

Det kan selvfølgelig ske, at din hjemmeside ikke får nogen besøgende eller meget få. I dette tilfælde, så vil du have meget svært ved at praktisere denne metode med succes, da du ingen leads får. Dette er der heldigvis også råd for!

En god måde at skabe mere trafik er ved at lave søgemaskineoptimering, content marketing og betalt annoncering. Er man ikke ekspert på nogle af disse discipliner, så kan man altid skrive nogle gode og kvalitative blogindlæg, der kan trække en masse trafik.

Godt indhold rangerer ikke kun godt på søgemaskinerne, de kan også få masser af trafik gennem sociale medier, forums og lignende. God fornøjelse, og held og lykke!

Tak til Mondo Kaos
Vi takker Mondo Kaos for deres støtte i forbindelse med udarbejdelsen af denne artikel. Hos Mondo Kaos kan du blandt andet købe vintage tøj.

Fleresalg.dk
Et projekt af Nutimo
fleresalgdk@superamail.com
(+45) 71 99 50 54